Nord-Jarlsberg kulturskole

Forside kulturskole - Klikk for stort bilde

Nord-Jarlsberg kulturskole er kulturskolen for Re og Holmestrand. I overkant av 400 elever som får opplæring av 24 høyt kvalifiserte lærere på ulike disipliner. Undervisningen foregår desentralisert i de to kommunene: Våle samfunnshus, Gjøklep ungdomsskole og Hof kultursenter.

Opptak - Oppsigelse

Det er opptak av nye elever hver høst og vår. Søknadsfristen for hovedopptaket er 1. juni, men vi tar mot søknader gjennom hele året og tar inn elever fortløpende der hvor vi har ledig kapasitet. De som ikke får plass vil bli satt på ventelister. Utmeldingsfrist for elever som ikke ønsker å fortsette er 1. desember for vårsemesteret og 1. juni for høstsemesteret.

Det kreves skriftlig inn – og utmelding.
Innmelding gjøres via kulturskolens elektroniske søknadsskjema, som du finner på denne lenken.

Kontakt oss

Kulturskolens administrasjon holder til i Backergården, Langgaten 28, 3080 Holmestrand
Rektor: Torild Rosenvinge, tlf.: 982 41 180, e-post: torild.rosenvinge@holmestrand.kommune.no
Kulturskolekonsulent: Thomas Sigernes-Moshaug, tlf.: 911 88 654, e-post: thomas.sigernes.moshaug@holmestrand.kommune.no