Fritidsklubber

Fritidsklubber i Hof

Ungdom (8. klasse – 18 år)

Annenhver onsdag er det fritidsklubb for ungdommer i ungdomsklubbens lokaler ved Hof skole og Hofhallen.

Åpningstid: 18.00 - 21.30
Inngang: kr. 20.

Det tilbys å møte venner, spille spill, danse, spille bordtennis/airhockey/fotballspill, PC, TV mv. Innimellom arrangeres det temakvelder/aktivitetskvelder.  Følg med på oppslag.
Kiosk med salg av godis og mat.

Foreldre er med på å arrangere, i tillegg til de ansatte.
Har du tid til overs, og ønsker å ta del i dette, vennligst kontakt Linda Lie på telefon 920 18 138.

Mellomtrinn (5. - 7. klasse)
Annenhver onsdag er det klubb for mellomtrinnet i ungdomsklubbens lokaler ved Hof skole og Hofhallen.

Åpningstid: kl. 17.30 - 20.00.
Inngang: kr. 20.

Det er muligheter for spill, bordtennis, PC, film/tv og rett og slett bare møtes for å snakke sammen.

Det arrangeres også spesielle aktiviteter som hobbykvelder, filmkvelder mv.
Foreldre hjelper til å arrangere i samarbeid med de ansatte.

Takk til foreldre som gjør dette mulig - og er du ikke allerede på lista, men ønsker å bidra, vennligst kontakt Linda Lie på telefon 920 18 138.